​Vi udfører facaderenovering på huse og andre ejendomme

​Er det blevet tid til en facaderenovering? Hos Murermester Kurt Petersens Eftf. ApS har vi stor erfaring med at renovere murværk og facader på huse og andre ejendomme.

Vi både murer og renoverer for private og erhverv i det meste af Sønderjylland, blandt andet i Broager, Sønderborg, Aabenraa og Als samt de omkringliggende byer.

Pudsning, sandblæsning eller udskiftning af fuger

Facaden udgør en ganske væsentlig del af husets klimaskærm. Dertil kommer, at facaden er den mest iøjnefaldende del af huset. Derfor er det vigtigt, at den bliver vedligeholdt. Desuden er det vigtigt at udbedre eventuelle skader, inden de spreder sig i murværket.

Vi tilbyder alle former for facaderenovering såsom pudsning, sandblæsning og udskiftning af fuger. Vores murerfirma laver også større renoveringsopgaver såsom at udskifte mursten eller at lave en skalmur. Vi laver endvidere forskellige former for efterisolering.​

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser for renovering af facade afhænger af typen og omfanget af eventuelle skader. Måske er det tilstrækkeligt med at reparere et par fuger. Det kan også være, at muren er angrebet af murbier eller i det hele taget har mange skader. Eller det kan være, at du ønsker, at facaden får et helt andet udtryk.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af din facade

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for en facaderenovering.

Du kan ringe på telefon 61 86 49 86 for at få mere at vide. Du kan også skrive til e-mail info@murer-simonmulvad.dk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse, af den opgave du ønsker udført og vi vil vender tilbage med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hold dig opdateret med billeder fra opgaver udført og få et indblik i vores hverdag.

Kontakt os

Murermester Kurt Petersen´s Eftf. ApS

Nybøl Landevej 9
​6310 Broager

Tlf.: 61 86 49 86

E-mail: info@murer-simonmulvad.dk

CVR: 39739208​