​Kan vi friste med et nyt badeværelse? Renovering af badeværelse kan opfylde dine boligdrømme

​Drømmer du om et nyt badeværelse? Så kontakt Murermester Kurt Petersens Eftf. Aps og få hjælp til en renovering af badeværelset. Som erfaren murer kan vi løse alle opgaver i branchen, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du drømmer om et nyt badeværelse.

​Vi holder til i Sønderjylland og kommer omkring Broager, Sønderborg, Als og Aabenraa, men vi kører naturligvis også gerne udenfor disse områder.

Vi har speciale i badeværelser og vandskuring og brede kompetencer inden for alle andre opgaver hvad angår murerfaget. Vi kan derfor løse enhver opgave i forbindelse med renovering af bad.

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver:

  • Opsætning af klinker
  • Nedbrækning af badeværelse
  • Etablering af nyt badeværelse
  • Fliser

  • Vandskuring

  • Støbning og isolering af gulv

  • Fugning

​Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvad koster det at renovere, eller hvad med et helt nyt badeværelse? Vores pris varierer alt efter opgavens omfang og materialevalg, men vi laver altid et godt tilbud til dig, uanset hvilken opgave vi skal løse.

Vi sørger altid for en god dialog​

I forbindelse med ombygning af badeværelse eller nyt bad, sætter vi altid kundens ønsker i første række, hvor vi gør vores bedste for at gøre kunden tilfreds.

Vi tager os af både store og små opgaver inden for renovering af badeværelse og opbygning af nyt badeværelse, og vi overholder naturligvis altid alle aftaler omkring budget og sluttidspunkt. Du kan derfor trygt vælge os til at komme og foretage en badeværelsesrenovering hos dig.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Vi er altså en prisvenlig murer, der tilbyder en professionel renovering af badeværelse lige efter dine ønsker. Uanset om der er tale om en lille eller stor renovering, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os på telefon: 61 86 49 86 eller e-mail: info@murer-simonmulvad.dk, hvis du vil høre nærmere om vores ydelser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse, af den opgave du ønsker udført og vi vil vender tilbage med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hold dig opdateret med billeder fra opgaver udført og få et indblik i vores hverdag.

Kontakt os

Murermester Kurt Petersen´s Eftf. ApS

Nybøl Landevej 9
​6310 Broager

Tlf.: 61 86 49 86

E-mail: info@murer-simonmulvad.dk

CVR: 39739208​