​Drømmer du om gulvvarme på badeværelset eller i stuen?

Overvejer du at få gulvvarme på dit badeværelse eller andre steder i huset? Hos Murermester Kurt Petersens Eftf. ApS har vi stor ekspertise med at installere varme i gulvet i boliger.​

Vi arbejder for både private og erhverv, herunder andre håndværkere, og vores kunder befinder sig typisk i Sønderjylland, herunder Broager, Sønderborg, Als og Aabenraa og omegn.

En bedre udnyttelse af varmen og et behageligere gulv

Det har været populært med varme i gulvet i mange år, og det bliver stadig mere og mere populært. Det giver en bedre udnyttelse af varmen, og det er langt mere behageligt, når det er køligt – især på badeværelset.

Vi tilbyder montering af gulvvarme i alle rum, men det kan også være enkelte rum såsom et badeværelse, en dagligstue eller et børneværelse. Du kan vælge imellem el og centralvarme.

Hvordan monteres gulvvarme?

Monteringen foregår ved, at vi brækker det gamle gulv op. Det gælder også eventuel beton. Herefter bliver slangerne lagt af en VVS-installatør, som vi samarbejder med. Derpå støber og isolerer vi gulvet, hvorpå vi lægger et nyt gulv eller det gamle gulv. Det kan være fliser eller et trægulv, hvis det for eksempel er i stuen.

​​

Hvad koster gulvvarme?

Vores priser for installation af gulvvarme afhænger af mange forhold – udover rummets størrelse. Det er billigere at installere el-gulvvarme, men det er til gengæld dyrere i drift.

I visse tilfælde er det let at løfte trægulvet og lægge slanger, mens det i andre tilfælde er nødvendigt at brække beton op. Dertil kommer, om den gamle gulvbelægning kan eller skal genbruges.

Kontakt os for at få et tilbud på varme i gulvet

Du er velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvad du drømmer om. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for at montere varme i gulvet.

Du kan ringe til os på telefon 61 86 49 86 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murer-simonmulvad.dk.

​​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse, af den opgave du ønsker udført og vi vil vender tilbage med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hold dig opdateret med billeder fra opgaver udført og få et indblik i vores hverdag.

Kontakt os

Murermester Kurt Petersen´s Eftf. ApS

Nybøl Landevej 9
​6310 Broager

Tlf.: 61 86 49 86

E-mail: info@murer-simonmulvad.dk

CVR: 39739208​