Vandskuring af hus udført af kompetent firma

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så står vi her hos Murermester Kurt Petersens eftf. ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig professionel vandskuring af hus hos alle kunder i og omkring Broager, Sønderborg, Als og Aabenraa.

I Danmark er det meget moderne at benytte sig af vandskuring af hus, der er en særlig måde at pudse vægge på. Et vandskuret hus har et råt, men moderne og stilrent look, som falder i manges smag. Derudover er denne metode med til at forlænge holdbarheden af din facade, fordi mursten og fuger beskyttes mod vind og vejr.

Hvad koster vandskuring af hus?

Du vil altid få en god samlet pris på dit projekt her hos os. Vi hjælper til ved både store og små projekter – alt fra reparation af små revner i facaden til pudsning af vægge eller en komplet facaderenovering.

​Vi tilbyder vandskuring af både facader og vægge indendørs på alle typer af boliger og hos alle kundetyper. Ved pudsning af hus kan du vælge forskellige farver på den vandskuring, der bruges, alt efter dine ønsker. Dette gør vandskuring til en god løsning for mange mennesker.

Ring for at aftale nærmere

Skal vi komme og pifte dit hus op med en vandskuring, så kontakt os for at aftale nærmere. Vi garanterer høj kvalitet til lave priser.

Du kan kontakte os på telefon: 61 86 49 86 eller på mail: info@murer-simonmulvad.dk, så vender vi tilbage og finder en tid, der passer dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Se referencefotos

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse, af den opgave du ønsker udført og vi vil vender tilbage med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hold dig opdateret med billeder fra opgaver udført og få et indblik i vores hverdag.

Kontakt os

Murermester Kurt Petersen´s Eftf. ApS

Nybøl Landevej 9
​6310 Broager

Tlf.: 61 86 49 86

E-mail: info@murer-simonmulvad.dk

CVR: 39739208​